Неділя, 19.05.2024, 11:36 | RSS | Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
mybiznesidei
найкращі ідеї для бізнесу

 БІЗНЕС БЛОГ
Будь чесний із самим собою, і з людьми, завжди роби все вчасно, ніколи не здавайся, йди до своїх цілей, навіть якщо все погано.
Головна
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Бізнес книги [9]
Вендінговий бізнес [9]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2
Друзі сайту
Статистика

Головна » 2013 » Січень » 21 » Бізнес ідея: Безкоштовний торговий автомат
20:29
Бізнес ідея: Безкоштовний торговий автомат

Чого тільки не придумують фахівці вендінгової бізнесу, щоб привернути увагу своїх клієнтів і заробити. Практично щодня ми чуємо про нові розробки в галузі автоматичної торгівлі. Винаходять нові автомати. Покращують функціонал вже існуючих апаратів. Експериментують з дизайном, створюючи справжні шедеври мистецтва. Але іноді з'являються розробки, які здатні повністю поміняти наше уявлення про вендінговому бізнесі.

Навіщо платити за товар, якщо його можна ... взяти!

Ліна Фенеквіто (американський дизайнер з Нью-Йорка) представила світу унікальну розробку - безкоштовний торговий автомат Swap-o-Matic. Завдання цього незвичайного пристрою полягає в наступному: показати людству, що повторне використання товарів може бути таким же цікавим заняттям, як і покупка нових.

Автомат являє собою вітрину, що складається з дев'яти великих і чотирьох маленьких осередків. Схожі комірки можна побачити в супермаркетах. Тільки дверці осередків Swap-o-Matic скляні, що дозволяє потенційним клієнтам бачити вміст. У центрі розташовується великий сенсорний дисплей, що дозволяє здійснювати всі необхідні операції. Основних операцій, які дозволяють здійснювати автомат, всього дві. Одержання товару і пожертвування непотрібних речей. Цей принцип «Віддав-отримав» дозволяє клієнтам Swap-o-Matic купувати речі, не витрачаючи власних грошей.

Як працює безкоштовний автомат Swap-o-Matic?

Принцип роботи гранично простий і зрозумілий. Для використання вам знадобиться електронний ящик (email). За допомогою сенсорного екрану ви створюєте свій особистий рахунок (вказавши email). При реєстрації на ваш рахунок надходить 3 бали, які ви відразу ж можете використовувати для отримання сподобалися вам речей, що містяться всередині автомата. Кожна товарна позиція в Swap-o-Matic оцінюється в один бал. Ви просто вказуєте номер комірки, в якій знаходиться цікавить вас товар, підтверджуєте вибір. З вашого рахунку списується один бал і дверцята ячейки відкривається. Все, можете забрати свій товар. Але і це ще не все.

Найцікавіше полягає в отриманні балів, необхідних для покупки товарів. Щоб заробити один бал, вам необхідно «пожертвувати автомату» яку-небудь річ. Це може бути непотрібна вам статуетка, книга, посуд, м'яка іграшка. Та що завгодно, що поміститься в клітинку.

Таким чином, автомат Swap-o-Matic дозволяє організувати товарообмін між громадянами, без участі грошей. Ви просто віддаєте те, що не потрібно вам, але може стати в нагоді кому-небудь ще. Натомість, можете отримати щось, що цікавить вас. Швидко, просто, безкоштовно.


Яка мета проекту?

Як повідомляє «разработчіца» Swap-o-Matic Ліна Фенеквіто: «У Сполучених Штатах Америки близько 7 млн. торговельних автоматів. Основна частина вендингових апаратів займаються продажем снеків і «газування». Всі ці продукти упаковані в пластикову плівку або пляшки, які приносять тільки шкоду навколишньому середовищу. Swap-o-Matic створений для того, щоб допомогти людям позбуватися непотрібних і набувати потрібні речі, абсолютно безкоштовно ». Як ми зрозуміли, основна місія нового вендінгового апарату полягає не тільки в організації прямого товарообміну (що дозволяє непогано заощадити в деяких випадках), але і в захисті навколишнього середовища. Чим менше людина набуває «непотрібних» речей, тим чистіше навколишній світ навколо нього.

Як бачите, нова розробка нью-йоркського дизайнера вельми і вельми перспективна. Єдина складність полягає в тому, як поставляться до товарообміну потенційні клієнти. Адже далеко не кожен захоче отримати в руки товар, який потрапив в автомат незрозуміло звідки і незрозуміло від кого. Хоча, якщо подивитися з іншого боку, багато готові викладати величезні гроші, щоб отримати таку ж непотрібну комусь річ. Яскравий тому приклад - аукціон EBay. А за допомогою торгового автомата Swap-o-Matic можна отримати яку-небудь дрібничку абсолютно безкоштовно.
Категорія: Вендінговий бізнес | Переглядів: 355 | Додав: chepe1994 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: