Неділя, 19.05.2024, 14:12 | RSS | Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
mybiznesidei
найкращі ідеї для бізнесу

 БІЗНЕС БЛОГ
Будь чесний із самим собою, і з людьми, завжди роби все вчасно, ніколи не здавайся, йди до своїх цілей, навіть якщо все погано.
Головна
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Бізнес книги [9]
Вендінговий бізнес [9]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2
Друзі сайту
Статистика

Головна » 2013 » Січень » 21 » Бізнес ідея: Автомати з продажу квасу
21:02
Бізнес ідея: Автомати з продажу квасу

Ми й оком не встигли моргнути, як зима стала здавати свої позиції, поступово поступаючись місцем весні. Не за горами і жаркі літні дні. А значить, скоро настане пора морозива, холодного пива і розливного квасу. Про останній і піде мова в нашій сьогоднішній статті. Спочатку я хотів запропонувати вам ідею бізнесу з організації власної точки продажів розливного квасу, але, гарненько вивчивши інформацію, знайшов дещо більш цікаве. Отже, тема дня - автомати з продажу квасу. Так, знову у нас тема вендінгової бізнесу. Без автоматів нікуди. До того ж, автомати володіють однією незаперечною перевагою. Вони працюють навіть тоді, коли Ви відпочиваєте - 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Зараз найкращий час, щоб задуматися про організацію власної сітки автоматів з продажу квасу. Буквально через місяць даний продукт буде користуватися просто шаленим попитом, який буде рости протягом наступних 4-5 місяців. При правильній організації, за ці 4-5 місяців ви не тільки окупите всі вкладення, але і вийдіть в плюс. А в наступному літньому сезоні ви почнете працювати виключно на себе.

Вартість одного автомата з продажу квасу від 140 000 рублів. Такий апарат здатний вмістити 100 літрів квасу, який він подає з підключаються кег. Точно таких же, які використовують в магазинах та спеціальних точках, продаючи квас на розлив. Є можливість підключення кег різного об'єму - від 20 до 50 літрів. При використанні стандартних 200-мілілітрових склянок, однієї заправки вистачить на 500 порцій квасу. До речі, сам автомат вміщує 600 стаканчиків.

Усередині є спеціальний охолоджуючий елемент, що підтримує постійну температуру квасу. Є можливість одночасної торгівлі як газованим, так і негазованої квасом, що ще більше розширює клієнтську аудиторію. При бажанні, ви завжди можете оснастити автомат віддаленої системою контролю (УСК), яка дозволить отримувати всю інформацію про роботу вашого автомата з продажу квасу за допомогою СМС повідомлень.

Дуже відповідально підходите до вибору місця розташування вашого автомата. Якщо ви ставите автомат у магазині (або будь-якому іншому приміщенні), то схиляйтеся в сторону приміщень, де встановлені великі скляні двері і вікна, крізь які ваш автомат (який, до речі, можна забарвити в яскраві кольори) буде добре помітний з вулиці і приверне додаткову увагу потенційних клієнтів.Мы и глазом не успели моргнуть, как зима стала сдавать свои позиции, постепенно уступая место весне. Не за горами и жаркие летние деньки. А значит, скоро наступит пора мороженого, холодного пива и разливного кваса. О последнем и пойдет речь в нашей сегодняшней статье. Сначала я хотел предложить вам идею бизнеса по организации собственной точки продаж разливного кваса, но, хорошенько изучив информацию, нашел кое-что более интересное. Итак, тема дня – автоматы по продаже кваса. Да, вновь у нас тема вендингового бизнеса. Без автоматов никуда. К тому же, автоматы обладают одним неоспоримым преимуществом. Они работают даже тогда, когда Вы отдыхаете – 24 часа в сутки, 7 дней в неделю.

Сейчас самое лучшее время, чтобы задуматься об организации собственной сетки автоматов по продаже кваса. Буквально через месяц данный продукт будет пользоваться просто бешеным спросом ,который будет расти на протяжении последующих 4-5 месяцев. При правильной организации, за эти 4-5 месяцев вы не только окупите все вложения, но и выйдите в плюс. А в следующем летнем сезоне вы начнете работать исключительно на себя.

Стоимость одного автомата по продаже кваса от 140 000 рублей. Такой аппарат способен вместить 100 литров кваса, который он подает из подключаемых кег. Точно таких же, которые используют в магазинах и специальных точках, продавая квас на розлив. Есть возможность подключения кег различного объема – от 20 до 50 литров. При использовании стандартных 200-миллилитровых стаканов, одной заправки хватит на 500 порций кваса. Кстати, сам автомат вмещает 600 стаканчиков.

Внутри имеется специальный охлаждающий элемент, поддерживающий постоянную температуру кваса. Есть возможность одновременной торговли как газированным, так и негазированным квасом, что еще больше расширяет клиентскую аудиторию. При желании, вы всегда можете оснастить автомат удаленной системой контроля (УСК), которая позволит получать всю информацию о работе вашего автомата по продаже кваса посредством СМС сообщений.

Очень ответственно подходите к выбору месторасположения вашего автомата. Если вы ставите автомат в магазине (или любом другом здании), то склоняйтесь в сторону помещений, где установлены большие стеклянные двери и окна, сквозь которые ваш автомат (который, кстати, можно окрасить в яркие цвета) будет хорошо заметен с улицы и привлечет дополнительное внимание потенциальных клиентов.

Категорія: Вендінговий бізнес | Переглядів: 617 | Додав: chepe1994 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Fury  
0
Может быть, наивный вопрос, но подскажите, пожалуйста, хорошую идею, чтобы можно было в первый же месяц заработать на вот такой ipad: https://tehnoezh.ua/apple/ipad/ Говорят, что я способный, но в таких делах вообще не разбираюсь. Посоветуйте что-то для новичка в этой сфере.

Ім`я *:
Email *:
Код *: