Неділя, 19.05.2024, 13:30 | RSS | Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
mybiznesidei
найкращі ідеї для бізнесу

 БІЗНЕС БЛОГ
Будь чесний із самим собою, і з людьми, завжди роби все вчасно, ніколи не здавайся, йди до своїх цілей, навіть якщо все погано.
Головна
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Бізнес книги [9]
Вендінговий бізнес [9]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2
Друзі сайту
Статистика

Головна » 2013 » Січень » 21 » Бізнес ідея: Автомат для чищення взуття
21:06
Бізнес ідея: Автомат для чищення взуття

І знову я повертаюся до теми автоматів і вендінгової бізнесу взагалі. Я вже не раз говорив, що дана область бізнесу подобається мені найбільше, за рахунок свого автоматизму, простоти реалізації і досить високого рівня прибутку. Сьогодні ми торкнемося такий цікавий тип апаратів, як автомат для чищення взуття. Пам'ятаєте, в старі часи на вулицях міст сиділи спеціально навчені люди з усіма необхідними речами і пропонували всім охочим за окрему плату почистити взуття? Так от, описувані мною автомати виконують функції цих «старих» фахівців. Причому, весь процес чищення взуття не вимагає участі людини (за винятком того, чию взуття необхідно почистити).

Встановлюють апарати для чищення взуття, як і будь-який інший тип вендингових апаратів, в громадських місцях з великою прохідністю. В даному випадку ідеальними місцями розміщення будуть великі офіси та державні установи, великі фірми, торгові та розважальні центри. Загалом, ті місця, де людям властиво з'являтися в стані ідеального зовнішнього вигляду. Пам'ятайте, що оцінка зовнішності людини завжди починається з взуття. І не важливо, який на вас костюм - за 10 000 рублів або за 50 000 доларів, брудні туфлі зіпсують весь образ.

Працюють автомати для чищення взуття за тим же принципом, що і решта «дітища» вендингу. Клієнт підходить до автомата, вибирає потрібну йому функцію, опускає гроші в монето-або купюроприймач і насолоджується чистою, майже новою, взуттям. Існує кілька варіантів автоматів - для чищення шкіри, замші і навіть підошви вашого взуття. Як правило, один автомат може виконувати функції очищення шкіри (різного кольору) і замші, а от апарат для чищення підошви встановлюється окремо. Кріпляться автомати прямо до стіни або підлоги і не займають багато місця (економія на оренді площі).

До речі, ціна на автомати для чищення взуття дуже невисока. Вона починається з позначки 20 000 рублів і не перевищує 100 000 рублів за одиницю (хоча, при бажанні, звичайно, можна знайти і більш дорогі варіанти, тільки чи потрібно це робити?). У зв'язку з цим, даний бізнес є дуже актуальним і цікавим як для початківців, і для досвідчених підприємців.

Зайнявшись вендінговий бізнес уже сьогодні, можливе, завтра ви підете в контору, яка допоможе вам знайти будинок або навіть таунхаус, який ви зберетеся купувати. Адже вендінговий бізнес дуже швидко розростається і стає дуже перспективним напрямком для розвитку власної справи.
Категорія: Вендінговий бізнес | Переглядів: 504 | Додав: chepe1994 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 Мурзик  
0
Интересная идея, есть же светлые головы у нас.
Кстати, всем геймерам рекомендую игровые мониторы Samsung: https://stylus.ua/monitory/osobennosti:igrovoy-monitor_proizvoditel:samsung/ Ну очень точная цветопередача и очень большая скорость отклика. Откройте все нюансы игр с помощью игрового монитора Samsung.

Ім`я *:
Email *:
Код *: